The Brewery House


בניין מהמאה ה-17 ששימש כמבשלת בירה, בשטוקהולם, הפך תחת ידיהם של האדריכלים Waldemarson Berglund,

ל- town house מודרני בן שתי קומות, ששומר במראהו החדש על מאפייני העיצוב ההיסטורי- תעשייתי של הבניין.

הבית החדש כולל שתי קומות עם ארבעה חדרים וחלל ציבורי בעל גובה כפול. הבית פונה אל גינה אחורית גדולה, דרך חזית מקורית, מקושתת ושקופה לכל גובה הבניין.

הגובה הכפול והחזית הייחודית הם נקודת הפתיחה לעיצוב הפנים ומשמשים רקע נוכח לפעולה.

והפעולה הפנימית אמנם חוזרת על השימוש בברזל במעקות האווריריים, אך מלבד זאת מייצרת חללים רכים ומעודנים יותר, שמבוססים על פריטי נגרות בגוונים בהירים ואפילו עם אופי מעט "כפרי". מה שכמובן מתאזן עם התעשייתיות של הבניין.

הגן, שמצד אחד הוא אואזיס פרטי באמצע העיר, ומצד שני לא מנסה לחקות גינה פרברית ירוקה, הוא בדיוק מה שאנחנו

(או שזו רק אני?) חולמים עליו בימים אלו.

אין צורך להכביר מילים, זוהי פשוט חגיגה של אדריכלות, עיצוב וגינה אורבנית.

שבת שלום.

I TOP I

Follow me
  • Facebook Black Round
  • Pinterest Black Round
  • RSS Black Round
  • Instagram - Black Circle
Tags
Archive

© 2014 by Closet Confidential. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Pinterest Black Round
  • RSS Black Round
  • Instagram - Black Circle