Soft-Scandi Style in Vancouver

March 22, 2020

 

הצלמת Gillian Stevens הפכה בקתה ישנה בבית הוריה בוונקובר לסטודיו לצילום.

הייתי מוכנה לגור, או לפחות לנפוש, בסטודיו הזה.

מעבר לאור הרב שהיא הכניסה פנימה באמצעות פתיחה של חלונות חדשים, היא ביקשה לייצר מרחב שהוא שילוב בין פנים בריטי קלסי ומינימליזם סקנדינבי. 

מכיוון שהסטודיו הוא הרקע לצילומים הוא צריך להיות כמו בד קנבס ניטרלי. את הניטרליות הזו, שעדיין יש לה אופי מדויק, היא השיגה באמצעות שימוש בצבעים בהירים ורכים, טקסטורות עדינות וטבעיות וכמה שיותר אור טבעי.

בדיוק כל מה שצריך כדי לייצר מרחב מגורים נכון, כזה שלא ימאס ויוכל להכיל בתוכו אותנו ואת השינויים שאנחנו עוברים ומביאים איתנו אליו במשך השנים.

שבוע טוב.

 

 

 

 

 

 

 

I TOP I

 

 

Please reload

Follow me
  • Facebook Black Round
  • Pinterest Black Round
  • RSS Black Round
  • Instagram - Black Circle
Tags
Archive
Please reload

Please reload