Family House in a Former Car Workshop

August 18, 2017

 

 

 

 

 

 

היו לי תכניות אחרות לפוסט של היום, אבל הן השתנו כשראיתי את התמונות של הבית היפה והמשמח הזה.

שייך לקטגוריה שאני הכי אוהבת- חללים תעשייתיים או מסחריים ישנים שהופכים למגורים. 

במקרה הזה- סדנה לתיקון רכבים (או פשוט מוסך) באיטליה שהפכה לביתם של זוג אדריכלים ושתי בנותיהן.

החספוס של החלל הגיע עם המקור והתוספות החדשות - רצפת בטון מוחלקת, קונסטרוקציית עמודים וקורות מברזל

ומעקה מרשת מתכת-  נעשו לאורו של המקור, אך מספיק בעידון כדי להפוך את הסדנה לחלל ביתי ונעים.

שלושה דברים חיבבתי כאן במיוחד:

את שולחן האוכל הגדול מעץ שמשמש כמרכז הבית- המקום שבו הכל קורה ושכולם נאספים סביבו. בדיוק ככה אני רואה את תפקידו של השולחן והמטבח. ואילו הסלון צדדי יותר, מכונס והספות פונות אחת אל השנייה במקום אל טלוויזיה,

שאיזה כייף, לא נמצאת כאן בכלל. 

את חדר השינה בקומת הגלריה שצופה אל החלל התחתון דרך חלון ענקי. נותן הרגשה שהחלל הגבוה והפתוח

לא נגמר סתם בקיר לבן אלה ממשיך הלאה ושיש קשר בין המקומות הציבוריים ליותר פרטיים.

ואת שולחן הפינג פונג- שנמצא במרכז אזור המשחק ומעיד בעיני על הקלילות שבה בעלי הבית תופסים את העיצוב.

הוא אסתטי ונעים אבל לא מתאמץ מידי ומותר גם להשתולל בו קצת אם רוצים.

 

ועוד משהו קטן. דירה, יקרה לליבי במיוחד,  שתכננתי במשרד האדריכלים סטודיו XS, התפרסמה אתמול ב- XNET

רוצה להזמין אתכם לקרוא.

שבת שלום.

via: french by design

I TOP I

 

 

 

Please reload

Follow me
  • Facebook Black Round
  • Pinterest Black Round
  • RSS Black Round
  • Instagram - Black Circle
Tags
Archive
Please reload