Behind the Scenes at Vilhelm Lauritzen

January 19, 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

בחודש שעבר menu צילמו את הקטלוג החדש שלהם לשנת 2016 בטרמינל הישן של קופנהאגן שנבנה ב-1939 ע"י האדריכל הדני המודרניסט Vilhelm Lauritzen.

בקטלוג החדש שלהם לאביב -קייץ 2016 הם מבקשים לכבד את המודרניזם המאוחר, כפי שהערכים שלו משתקפים במוצרים שלהם. אבל הפעם לא נעסוק בקטלוג, אלה בלוקיישן שלו.

אני חושבת שסדרת הצילומים הזו Behind the Scenes שצולמה ע"י האדריכל: Jonas Bjerre Poulsen, היא הזדמנות נפלאה ונדירה להסיט רגע את המבט מאוביקטים, אביזרים ורהיטים סקנדינבים אל אדריכלות מודרניסטית ולגלות את הביטוי והתרגום שהיא קיבלה באותן שנים בארצות הצפון.

The photos series Behind the Scenes by Jonas Bjerre Poulsen at Vilhelm Lauritzen in Copenhagen is an amazing opportunity to explore and discover the unique expression and "interpretation" of the modern architecture movement in the north countries.
The series is  Behind the Scenes of the new katalouge of Menu for s/s 2016.

 

 I TOP I

 

 

 

Please reload

Follow me
  • Facebook Black Round
  • Pinterest Black Round
  • RSS Black Round
  • Instagram - Black Circle
Tags
Archive
Please reload