With No White By Studio Note

December 11, 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

פרויקט המגורים הראשון של סטודיו NOTE השוודי, שבדרך כלל מתמקד בעיצוב מוצר וכבר הוצג כאן  בעבר. 

דירת לופט בת 130 מ"ר בבניין משנת 1930 בשטוקהולם.

הבקשה של הדיירים היתה ליצור חלל שיהיה ביתי אך גם ייצוגי, מקום לחיות חיי משפחה יומיומיים פרטיים, אך גם לארח שותפים עסקיים.

הפעולה העיקרית של המעצבים היתה בצורת קו כחול כהה שהולך לאורך כל הבית ומשמש כיחידות אחסון בהתאם לחללים השונים. הקירות נצבעו בגווני בז' חוליים, ובהחלטה עיצובית מודעת- לא נכנס לבן הביתה!

בחללים השונים הוכנסו פריטי עיצוב סקנדינבים קלאסים ועכשויים, ביניהם ניתן לזהות כמה פריטים של GUBI:

כיסאות שולחן האוכל Beetle Chair והמנורה Ronde pendant, מנורת הקיר בחדר השינה: Bestlite BL5.

התוצאה הסופית, כפי שיעידו המעצבים על החלל שיצרו: "...מסוגנן אך רגוע עם מבט בינלאומי עמיד לזמן".

שבת שלום.

 It is certainly curious to find out how the  talented design studio NOTE, will implement their design way of thinking on residential space.

The result is indeed exciting, elegant and refreshing.

 

I TOP I

Please reload

Follow me
  • Facebook Black Round
  • Pinterest Black Round
  • RSS Black Round
  • Instagram - Black Circle
Tags
Archive
Please reload

Please reload