Rough & White Space In Amsterdam

January 28, 2015

כאשר עבדתי באמסטרדם הייתי אחראית על שיפוץ של דירה דו מפלסית ברחוב קטן על גדות אחת התעלות, בשכונת היורדן.

בסוף השיפוץ כשבאתי לבקר התיישבתי על הספסל החדש שעשינו מתחת לחלון לאורך כל החזית הפונה לרחוב ולמים ולא רציתי לזוז משם. מצידי כל הבית התרכז לפינה המקסימה הזו שהיתה ספסל עץ פשוט שכיסה את מערכת הרדיאטורים.גם יפה וגם חמים.

הצילומים היפים של הדירה המקסימה הזו באמסטרדם עשו לי דז'ה וו לאותה סיטואציה.

כמו גם החלל הגבוה והחלונות הלבנים מרצפה עד תקרה הפונים לרחוב ומכניסים כל כך הרבה אור וירוק לדירה. ומהצד השני נותנים א ההרגשה שאנחנו כמעט בחוץ ועדיין חמים ונעים לנו בפנים.

מעבר לכך נעשו בדירה הזו, הכוללת שלוש קומות, עוד הרבה החלטות עיצוביות שאני אוהבת ושמתאימות לה באופן ספציפי בצורה מושלמת.

קיר הלבנים החשוף- שהוא אמיתי ורלבנטי לקונטקסט, קונסטרוקציית העץ החשופה, ארונות המטבח הגסים שעשויים מלוחות הרצפה הישנה וכמובן העובדה שכל הרקע צבוע לבן.

על הרקע המחוספס והגולמי הזה בולטים בעדינותם וצבעוניותם היחסית עבודות האמנות, הספרים והרהיטים של בעלת הבית- צלמת במקצועה. במיוחד אני אוהבת את פינת הילדים בקומה השלישית- שולחן העץ עם הכיסאות שלא משדרים שום ילדתיות ועל הקיר Uton.Silo שחור וקלאסי המשמש לאחסון חפצי מלאכה צבעוניים ונראה כמו תמונה בפני עצמה.

מרגיש כל-כך  אוורירי ומלא השראה.

 

When I worked in Amsterdam we made re-design of Two-level apartment in a small street facing the canal, in the Jordaan neighborhood.

At the end of the renovation when I came to visit, I sat down on the new bench we designed under the front window facing the street and wanted to stay there all day long. on this charming corner which was a simple wooden bench covering the heating system.

The beautiful photos of This charming apartment in Amsterdam made me feel déjà vu to this situation.

As well as the high space and floor to ceiling windows facing the street and put so much light and green into the apartment. While on the other side give a feeling that we are almost outside and still warm and cozy.

Beyond that,there are few other interesting design decision has been made in this three floor apartment, which I love and think are fit in perfectly.

The exposed brick wall, the bare wooden constructions, rough kitchen cabinets, and of course the entire space is painted white.

On this  rough background,the art works, books and furniture stand out with their subtle colorful.

Especially I like the  Wooden table and chairs at the  children corner, which are not childish.

 and on the wall above the classic Uton.Silo in black Serves to store all colors and pencils and creates beautiful contrast.

Feel so airy and inspiring.

 

Via: Vosgesparis I Photos: Barbara Iweins

 

I TOP I

 

 

Please reload

Follow me
  • Facebook Black Round
  • Pinterest Black Round
  • RSS Black Round
  • Instagram - Black Circle
Tags
Archive
Please reload